STEM VOOR DE SNOB 2000!

Hét alternatief Alternatief: de Snob 2000

De Snob 2000 is in 2012 gestart als geintje, maar kleine kinderen worden groot en sinds 2016 wordt de Snob 2000 in december integraal op Pinguin radio  uitgezonden. Vanaf 18 december tot en met 31 december worden album- en singletracks van zeven uur ’s ochtend tot zeven uur ’s avonds helemaal gedraaid en gepresenteerd door ervaren DJ’s. No bullshit, great music. En alleen overdag, want goede muziek moet niet in de nacht verstopt worden. Op Oudjaarsavond gaan ze door tot middernacht en van alle uren worden podcasts gemaakt.

Maar….. jullie bepalen wat er gedraaid gaat worden!

De stembus voor de Snob 2000 is geopend vanaf zaterdag 21 november tot en met dinsdag 1 december via www.snob2000.nl

Er kan op 20 liedjes uit de keuzelijst gestemd worden plus 5 vrije keuzes.

De keuzelijst bestaat uit ca. 7.200 eigenwijze tracks en om het gemakkelijk te maken zijn ze ook per genre ingedeeld, zoals Metal, Punk, Krautrock, Blues, Grunge en alle genres van Rock (zoals Classic, Garage, Symfonische en Psychedelische rock).

 

Laat horen die stem!