AARDSCHOK SPECIALS NU TE DOWNLOADEN

In 1990 maakte Aardschok de boekhandel onveilig met een aantal thrash specials. Deze zijn nu voor het eerst digitaal verkrijgbaar in onze Aardshop. Ook de Rock Pop In Concert Special uit 1983 is er te downloaden

In de eerste special staan: Slayer, Sepultura, Anthrax, Exodus, Metallica, Kreator, Bathory, Overkill, Testament, Megadeth, Annihilator, Flotsam And Jetsam, Sacred Reich en Death Angel

Verder: een Florida special, een overzicht van de Europese thrashscene, Igor, Thrash Elpees, Clash Of The Titans, zeldzame thrash shots en posters van Slayer, Death Angel, Cro-Mags en Sepultura.

– – – – – – – – – – – – – – – – –

In de tweede thrash special staan: Testament, Slayer, Sepultura, Annihilator, The Great Kat, Re-Animator, Exploited, Megadeth, Kreator, Suicidal Tendencies, Forbidden, Death Angel, Prong, Sadus, Anthrax, Xentrix, Vio-Lence, Coroner, Entombed, Celtic Frost, Tankard, Voivod, Napalm, Exhorder, Onslaught, Acid Reign en Sabbat.

Live verslagen van: Obituary, Morgoth, Demolition Hammer, Sacred Reich, Atropy, Autopsy, Paradise Lost, Cryptic Slaughter, Annihilator, Xentrix, Prong, Napalm Death en Mind Over Four.

Verder: Labels Of Death, Clash Of The Titans, Grindcore special, Igor en posters van Igor, Clash of The Titans en Napalm Death.

– – – – – – – – – – – – – – – – –

In de derde thrash special staan: Sepultura, Napalm Death, Slayer, Entombed, Paradise Lost, Pantera, Exhorder,  Arcane, Exploited, Malevolent Creation, Nocturnus, Morgoth, Morbid Angel, Biohazard, Bolt Thrower, Carcass, Autopsy, Scott Burns, Fear Of God en Skyclad.

Live: Megadeth, Kreator, Morgoth, Dark Angel, Axhorder, Motörhead, Pantera en Annihilator.

Verder: Labels Of Death, zeldzame thrash shots en posters van Metallica, Exodus, Asphyx en Sepultura.

– – – – – – – – – – – – – – – – –

De vierde thrash special is volledig geweid aan Sepultura en Metallica. Het bevat de historie van beide bands, portretten van de bandleden, een uitgebreide discografie, Metallica van A tot Z en posters.

– – – – – – – – – – – – – – – – 

ROCK POP IN CONCERT 1983

Op 17 en 18 december 1983 was in de Westfalenhalle te Dortmund een tweedaags festival met Scorpions, MSG, Iron Maiden, Def Leppard, Quiet Riot, Ozzy Osbourne, Judas Priest en Krokus. Aardschok bracht in 1984 hiervan een fotospecial van 32 pagina’s uit. Nu voor het eerst digitaal verkrijgbaar.