Nieuwe datum en nieuwe namen voor Metal Experience Fest 3

Door de aanhoudende perikelen rond het virus en de beperkingen opgelegd van uit de overheid hebben wij, zoals al eerder vermeld, Metal Experience Fest 3 opnieuw moeten verschuiven en helaas heeft dit ook consequenties gehad voor de line up.

Het goede nieuws is dat we een nieuwe datum hebben gevonden voor Metal Experience Fest 3. Op zaterdag 6 november zal het festival plaatsvinden in Gebr. de Nobel in Leiden. Zoals gezegd, helaas kunnen niet alle bands mee op deze datum, en zo hebben Insanity Alert en Crisix aangegeven andere verplichtingen te hebben. Als vervanger hebben we de Antwerpse metal formatie Bark en hiermee maken wij het Belgische kwartet vol. De Nederlands metal band in opkomst, Ten Ton John, maakt de line up compleet.

Met de eerder bekend gemaakte namen als headliner Pestilence, het Belgische trio Evil Invaders, Cyclone en Carnation en de Nederlandse bands Graceless en Hallowed Fire staat er op 6 november een knappe en gevarieerde line up. Waar is het feestje? Op 6 november 2021 in Gebr. de Nobel te Leiden.