KOOP BIJ DEGENE DIE ‘M MAAKT!

Aardschok 1-2-2022 zal op 25 januari overal in de boekhandel liggen.

Maar je kunt ‘m eerder in huis hebben om hem nu hier te bestellen.

Of bestel jouw Aardschok hier!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Nederlanders kunnen de nieuwe Aardschok met een speciale corona-korting bestellen. Je hoeft slechts euro 8,00 over te maken naar: IBAN: NL29 INGB 0688 6651 60 tnv. Aardschok te Son. Je kunt ook per PayPal betalen: maak dan euro 9,00 over naar redactie@aardschok.com Voor BELGEN 6,95 + 7,50 portokosten = euro 14,45 overmaken naar: BE49 0013 6773 6271 tnv Mike van Rijswijk te Hechtel-Eksel. Je kunt ook per PayPal betalen: maak dan euro 15,50 over naar redactie@aardschok.com

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

OTHER COUNTRIES CAN ORDER AARDSCHOK THROUGH PAYPAL: Send 15,50 Euro to PayPal-account: redactie@aardschok.com

  • Don’t forget to state your address

– – – – – – – – – – – – –  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

    • AARDSCHOK 1-2-2022 STORIES & INTERVIEWS: SCORPIONS, SAXON, SLASH FEATURING MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS, SABATON, STEVE VAI, BLACK LABEL SOCIETY, ARJEN, ANTHONY LUCASSEN’S STAR ONE, BATTLE BEAST, AMORPHIS, MAGNUM, WILDERUN, CULT OF LUNA, INFECTED RAIN, KISSIN’ DYNAMITE, COMEBACK KID, WIEGEDOOD, OUT OF THIS WORLD, BEYOND THE LABYRINTH, REDSTACKS, FIREWÖLFE, EREB ALTOR, VOÏVOD, SARCASM, VENOM PRISON, KILLTHELOGO, FIT FOR AN AUTOPSY, CELESTE en ALLEGAEON.
    • SPECIALS: De jaarlijsten van de redactie en de grote nieuwjaarsprijsvraag
    • LIVE: METALLICA
    • VERDER: Veel CD-recensies, update lijsten van alle festivals, concerten en aanstaande CD-releases.