WIN VRIJKAARTEN VOOR MARDUK EN VADER!

Op 10 maart komt de UNITED TITANS TOUR naar de Cacaofabriek in Helmond
Wil je kans maken op 1x 2 vrijkaarten voor het concert van Marduk, Vader, The Risen Dread en Impalement? Stuur dan het antwoord op onderstaande vraag uiterlijk overmorgen (woensdag 2 maart) naar redactie@aardschok.com.
Vraag: Wat is het adres van de Cacaofabriek?
Deze show is het verplaatste concert van januari 2022. Niet één maar twee top metal bands komen naar Helmond! De Zweeds blackmetal toppers van Marduk en de Poolse deathmetal machine Vader komen samen met enkele supports naar De Cacaofabriek om de zaak eens even goed door elkaar te schudden.
Marduk is nog niet klaar met hun 30th Anniversary Tour door heel Europa of de heren staan alweer klaar om nieuwe veldslagen aan te gaan. De Zweedse panzerdivisie walst stad na stad omver. En natuurlijk mag Helmond dan niet ontbreken! Onder leiding van oerlid/componist/gitarist Morgan Steinmeyer Håkansson (en natuurlijk mag zanger Mortuus niet onvermeld blijven!) behoort Marduk dus al 30 jaar tot de Champions League van de internationale black metal.
Alsof dat voor één avond niet genoeg is, zullen ook de Poolse thrash/death keizers van Vader vanavond ten strijde trekken. De tour heet immers niet voor niets ‘United Titans’! Onder leiding van zanger/gitarist/componist Piotr ‘Peter’ Wiwczarek levert Vader altijd kwaliteit, zowel op hun albums als tijdens hun legendarische live shows.
Vader en Marduk spelen beiden 75 minuten!
We gaan op dit moment uit van een staand concert voor maximaal 75% van onze capaciteit, dan wel een verplicht seated optreden. Hoe dan ook; keihard headbangen is verplicht.
Tickets kosten 25 euro in de voorverkoop; 30 euro aan de dagkassa.
Deuren open vanaf 18.00 uur; timetable ziet er als volgt uit:
18:30-19:00 Impalement
19:15-19:45 The Risen Dread
20:15-21:30 VADER
22:00-23:15 MARDUK