VERY ‘EAVY FESTIVAL AFGELAST

VERY ‘EAVY FESTIVAL OFFICIEEL GECANCELLED!
Hugo Koch: ‘Mijn pijn in mijn hart moet ik vandaag bekendmaken dat het Very ‘Eavy Festival 3 en 4 juni niet zal doorgaan. De laatste weken hebben we alles op alles gezet om potentiële liefhebbers aan te sporen om kaarten te kopen. Helaas leverde dit slechts een paar kaarten op.
Al met al hebben we tot op de dag van vandaag nog geen 70 kaarten verkocht. Het risico is dan ook veel te groot om het door te zetten. Door 2 maanden voortijd het af te lasten hebben de bands, die op tour zijn, nog ruim de tijd een vervangend optreden te vinden. Wat een spectaculaire come-back had moeten worden eindigt in een deceptie.
Very ‘Eavy Festival zal dan ook niet weer komen en was de 2017 editie toch de allerlaatste. Ik wil de bands, de kaartkopers, Jeroen van Fox, Ellen in het speciaal even bedanken.
Kaartkopers krijgen binnen 2 weken automatisch hun geld terug!’