RAISED FIST, DEEZ NUTS EN OCEANS ATE ALASKA + ACHT EXTRA NAMEN VOOR JERA ON AIR 2022

Donderdag 23 juni: Beach Dog, Boysetsfire, Hang Youth, The Hives, Life Of Agony, Madball, Malevolence, NØFX, Ska-P, Suicidal Tendencies en Bob Vylan.
Vrijdag 24 juni: 50/50, Anti-Flag, La Armada, Beartooth, Being As An Ocean, Belvedere, Blowfuse, Bury Tomorrow, CanIRepeed, Clowns, Crossfaith, Deez Nuts, Faintest Idea, Higher Power, Ignite, Jesus Piece, Jungle Proof, Lionheart, Loathe, Nasty, New Pokerface, No Turning Back, The Offspring, Rotzak, Seeyouspacecowboy, Siklverstein, Spanish Love Songs, Stick To Your Guns, Tim Vantol, Trash Boat, Turnstile en While She Sleeps.
Zaterdag 25 juni: Against Time, Another Now, August Burns Red, Bad Religion, Bullet For My Valentine, Cigar, Comeback Kid, Counterparts, Drain, Eskimo Callboy, Five Years Later, Get The Shot, Good Riddance, The Hell, Holding Absence, Hot Milk, Incendiary, Jaya The Cat, Knocked Loose, Mainline 10, Mark Of Chaos, Mayleaf, Neck Deep, No Fun At All, Oceans Ate Alaska, Prize Dink Camp, Raised Fist, Rise Against, Silverstein, Smooth Lee, Stake, Terror en Vein FM.
Jera On Air 2022 belooft een editie te worden die alle vorige gaat overtreffen; qua bezoekersaantallen, faciliteiten én line-up. Zo is al een tijdje bekend dat onder andere The Offspring, Rise Against, Ska-P, Bad Religion en The Hives zullen afreizen naar het grootste alternatieve festival van de Benelux. Om uiteenlopende redenen hebben er helaas ook een aantal bands hun geplande tour af moeten zeggen. Zodoende zien we Killswitch Engage, Crystal Lake en For The Fallen Dreams niet terug op Jera On Air 2022. Gelukkig krijgt de line-up wél gezelschap van Raised Fist, Deez Nuts en Oceans Ate Alaska. Daarbij is 2022 ook het geboortejaar van de (Mo)hawk-stage op Jera On Air. Een podium waar Nederlands’ en België’s finest op het gebied van punkrock en skapunk, twee dagen lang de dienst uitmaken. Om getuige te kunnen zijn van al dit moois op Jera On Air 2022, kopen liefhebbers beste snel hun ticket, de kaartverkoop gaat hard! Tickets zijn te koop via www.jeraonair.nl.
Deez Nuts neemt zichzelf bij voorkeur niet té serieus. En dat is helemaal prima. Sterker nog: die instelling brengt ze behoorlijk wat succes. De band met Australische en Amerikaanse wortels, laat het publiek verdacht makkelijk meezingen met hun hardcore-klassiekers. Met de charismatische zanger JJ Peters achter de mic is het een zekerheidje dat vele kelen schor worden geschreeuwd tijdens de show van Deez Nuts op Jera On Air. En als dat niet het geval is, dan toch zeker bij Oceans Ate Alaska. De Britten bedienen zich onder leiding van Jake Noakes van een unieke mix, waarin moderne metalcore wordt gecombineerd met een flinke vleug post-hardcore. De kans is bovendien groot dat ze tijdens Jera On Air nieuwe muziek aan hun fans presenteren!
Liefhebbers van punkrock en skapunk van eigen bodem – en die van onze Zuiderburen! – kunnen ook hun hart ophalen. Voor het eerst is er een speciale stage op Jera On Air waar op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni onder andere de al eerder aangekondigde Tim Vantol en Jaya The Cat optreden. Zij krijgen gezelschap van CanIrepeed, New Pokerface, 50/50, Jungle Proof, Against Time, Prize Dink Camp, Five Years Later, Smooth Lee én Nøfx. Op dit podium, de (Mo)hawk-stage gedoopt, mag ook de populaire Sing Along Riot niet ontbreken: de punkrock karaoke waar de bezoeker zichzelf kan meten aan punklegendes als Greg Graffin van Bad Religion en Dexter Holland van The Offspring.