Volbeat, Skindred en Bad Wolves naar de Benelux

Na een knallend optreden op Graspop komt Volbeat op 8 december weer terug naar België. Op vrijdag 9 december staat de band in Arnhem. Als onderdeel van hun Servant of the Road World Tour spelen ze dan een show in GelreDome. Special guests voor dit concert zijn Skindred en Bad Wolves. De kaartverkoop voor het concert van Volbeat in GelreDome start aanstaande vrijdag 1 juli om 10.00 uur via Ticketmaster.

Tijdens de 32 data bevattende tour zullen ze de spotlight delen met afwisselend specials guests Skindred, Napalm Death en Bad Wolves. Fans kunnen een mix van Volbeat klassiekers, hits en nummers van het nieuwste album verwachten.

28 november Rockhal- Esch-Sur-Alzette (Luxemburg)

8 december Sportpaleis-Antwerpen (België)

9 december Gelredome-Arnhem (Nederland)