GUNS N’ ROSES NAAR DESSEL EN LANDGRAAF!

GRASPOP – DESSEL
Legendarische hardrockers headliner op donderdag 15 juni 2023!
Take me down to the paradise city, where the grass is green and the girls are pretty! Op donderdag 15 juni tovert de legendarische hard rock band uit LA Dessel weer om tot de Paradise City. Guns N’ Roses zal de South Stage afsluiten.
Met een fantastisch marathonconcert op Graspop Metal Meeting 2018 bewees het herboren Guns n’ Roses, met opnieuw Slash en Duff McKagan in de gelederen, helemaal terug te zijn. In 2023 trekt de band opnieuw langs de grootste podia in Europa, inclusief een stop in Dessel, dus hou je klaar om klassiekers als Sweet Child O’ Mine, Paradise City en November Rain uit volle borst mee te zingen!
De tickets voor GMM 2023 verkopen als een trein, zo zijn alle tickets voor zaterdag 17 juni 2023 reeds de deur uit. De verkoop van de accommodaties gaat ook zeer hard. Metal Park en Metal Town zijn volledig uitverkocht, op Camping Inferno zijn er nog enkele huurtenten verkrijgbaar en ook in Devil’s Lake zijn er nog een zeer beperkt aantal cottages beschikbaar! Tickets kan je kopen via ticketmaster.be, snel zijn is de boodschap!
Ook in 2023 zal GMM 4 dagen een ijzersterke affiche voorschotelen. Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 t.e.m. 18 juni. Voor de 26e keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hardrock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore en nog veel meer. GMM 2023, het metalen hoogtepunt van het jaar waar iedere metalhead nu al naar aftelt.
Meer info via www.graspop.be.

– – – – – – – – – –

MEGALAND – LANDGRAAF
De legendarische hardrockband Guns N’ Roses komt op dinsdag 11 juli 2023 naar Megaland in het Limburgse Landgraaf. De kaartverkoop voor het concert, dat deel uitmaakt van hun 2023 World Tour, start aanstaande vrijdag 24 februari om 10:00 uur via Ticketmaster.
Na hun bezoek aan het noordelijke Groningen in 2022, komt de Amerikaanse band Guns N’ Roses dit jaar naar het zuidelijk gelegen Megaland in Landgraaf. De show in Landgraaf maakt deel uit van de 2023 World Tour, deze tour wordt door de iconische band afgetrapt in Tel Aviv en doet als twaalfde locatie Landgraaf aan.

Een nieuwe mijlpaal voor de band dit jaar is het feit dat de videoclip van het nummer November Rain sinds dit jaar meer dan 2 miljard keer is bekeken. Met deze prestatie behoort deze video tot één van de meest bekeken rockvideo’s ooit.

Over Guns N’ Roses
Sinds het ontstaan van de Amerikaanse band in 1985 heeft Guns N’ Roses een belangrijke en bepalende richting gegeven aan de ontluikende rock scene van Los Angeles. Hun debuut uit 1987, Appetite for Destruction (het best verkopende Amerikaanse debuut ooit, met meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd) had de hele rockwereld in zijn greep. In 1991 bezetten de zevenvoudig platina albums Use Your Illusion I en Use Your Illusion II direct na release de eerste twee plaatsen van de Billboard Top 200. In navolging van de veelgeprezen release van het album Chinese Democracy in 2008, heeft Guns N’ Roses overal ter wereld uitverkochte shows gespeeld.

Met zes studioalbums op zak, is Guns N’ Roses een van de belangrijkste en meest invloedrijke acts in de muziekgeschiedenis en met legendarische liveoptredens weten ze miljoenen fans over de hele wereld aan zich te binden.

Guns N’ Roses bestaat uit Axl Rose (zanger, piano), Duff McKagan (bassist), Slash (gitarist), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (gitarist), Frank Ferrer (drummer) en Melissa Reese (keyboards).
GUNS N’ ROSES 2023 WORLD TOUR
Dinsdag 11 juli 2023 | Megaland, Landgraaf
Aanvang: 17:30 uur | Entree: Vanaf €100,80 (incl. servicekosten)