BEAST IN BLACK, FINNTROLL, IMMINENCE EN MEER NAAR THE ROCK CIRCUS

Beast In Black, Finntroll, Imminence, Blind Channel, Enemy Inside, Ramkot, As Everything Unfolds, Present Danger en Bizkit Park zijn de nieuwe namen voor indoorfestival The Rock Circus. 
Op 3, 4 en 5 november 2023 komt er een nieuw heavy muziek indoorfestival naar Nederland. Op vrijdag trapt het festival af met een pre-party en wordt vervolgd met twee volledige festivaldagen op zaterdag en zondag. In het voorjaar van 2023 organiseert The Rock Circus een provinciale talentenjacht. De winnaars van de tien deelnemende provincies krijgen een plek om te spelen op het festival.

Na succesvol debuutalbum ‘Berserker’ timmert Beast in Black gigantisch hard aan de weg. De band uit Zweden bestaat relatief kort, maar stond afgelopen najaar op arena niveau tijdens een tour met Nightwish. Dit veelbelovende kwartet staat op de must-see lijst!

Volgens de legende is Finntroll geboren tijdens een dronken avond in maart 1997. Met een flinke dosis bier en vodka vloeide ook de heavy riffs met een mix van melodische folk en Finse polka. Wees opgepast voor de zwervende trollen in de nacht.
De band die is uitgegroeid tot één van de meest interessante en unieke alternatieve acts: Imminence weet zich te onderscheiden als verassende metalcore act met een vleugje viool.

Tot nu toe bevestigd:
Vrijdag: Up The Irons, Presents Danger, Bizkit Park
Zaterdag: Powerwolf, Avatar, Beast In Black, Cradle of Filth, Imminence, Blind Channel, Enemy Inside
Zondag: Electric Callboy, Epica, Finntroll, Ramkot, As Everything Unfolds

Overnachten tijdens The Rock Circus
Naast een divers muzikaal aanbod biedt The Rock Circus een bijzondere manier van overnachten. Zo is er een indoor glamping in de Brabanthallen, boothotel en caravan- en camperveld. Op de website www.therockcircus.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, artiesten, faciliteiten en kampeermogelijkheden.
MOJO en Libéma presenteren

THE ROCK CIRCUS
Vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november 2023| Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Dagkaarten: €66,60 (inclusief servicekosten)
Weekendkaarten (vrij, za, zo): €99,90 (inclusief servicekosten)

De kaartverkoop is reeds gestart via: www.therockcircus.nl en www.ticketmaster.nl.