CANCELLED (CND) GAAT ALBUM OPNEMEN MET PRODUCER LOGAN MADER

Begin volgend jaar vertrekt CANCELLED (CND) naar Los Angeles om zijn, nog titelloze, album op te nemen. Het album wordt geproduceerd door LOGAN MADER (ex-MACHINE HEAD, SOULFLY). Logan zal ook het mixen van het album op zich nemen. De co-productie is in handen van LUCAS BANKER (ex-KEITH CAPUTO BAND) en de bandleden zelf. De release datum van het album is op dit moment nog niet bekend. Meer informatie en studio updates zullen de komende tijd te vinden zijn op de homepage van de band @ www.cancelled.com.

Zanger Yoav Zouker zegt het volgende over het nieuwe album:

“After many months of searching and choice making, we have found the right place and people to work with on the production of our upcoming full length album! This has been a very exciting process and an intense period of pre-production. We will head to the studio in the end of January and create the most brutal, dynamic and overwhelmingly excellent album you have ever heard… so be prepared!”