THE SATURNINE verder zonder zanger SANDER v/d THILLART

Afgelopen maandag hebben zanger Sander v/d Thillart en de resterende bandleden van de Nederlandse dark rock band The Saturnine besloten zonder elkaar verder te gaan. In de zomer van 2005 werd Sander door allerlei medische klachten getroffen, waardoor hij niet meer in staat was om met de band het podium te delen. The Saturnine heeft sindsdien sporadisch enkele optredens gedaan met de hulp van NovAct zanger Eddy Borremans. Tijdens het gesprek gaf zanger Sander aan dat zijn herstel veel tijd zal gaan kosten. Tijd die de band, volgens hem, niet heeft. Sander en The Saturnine gaan dan ook als goede vrienden uit elkaar. De band wil Sander veel sterkte toewensen in zijn herstel en bedanken voor zijn geweldige prestatie als zanger bij The Saturnine.

De band zal nu de zoektocht starten naar een passende, gemotiveerde en getalenteerde permanente zanger(es), waarna de ingezette koers weer vervolgd kan worden. Geïnteresseerde personen kunnen via de officiële website (www.thesaturnine.com) contact opnemen met de band en management.