Nemesea: Nu al $10.000 gespaard en nog steeds in de lift.

Groningen -28 september- De Nederlandse gothic rock band Nemesea heeft vanaf de start van het baanbrekende cocept Sellaband steeds aan kop gelopen en is momenteel de $10.000 gepasseerd

 

Als je dit niet kunt lezen klik dan hier.

 
 

Nu al $10.000 gespaard en nog steeds in de lift.

Groningen -28 september- De Nederlandse gothic rock band Nemesea heeft vanaf de start van het baanbrekende cocept Sellaband steeds aan kop gelopen en is momenteel de $10.000 gepasseerd.

Nadat de band gehoord had van Sellaband besloten ze het heft in eigen hand te nemen en de uitdaging aan te gaan om de eerste band in de geschiedenis te worden die samen met haar fans geld wilde verdienen aan haar muziek.

Hoe werkt Sellaband:
Artiesten melden zich aan op sellaband.com en gaan op zoek naar zogenaamde “believers”, fans die aandelen in de band willen kopen voor $10 per stuk. Wanneer de artiest op die manier $50.000 heeft verzameld krijgt de artiest een ervaren A&R manager toegewezen die het opname proces van de artiest zal begeleiden. Samen met een top producer krijgt de artiest de kans een verzameling van zijn beste nummers op de nemen in een state-of-the-art studio.

De “believers” krijgen een speciale limited edition van dat album en delen in de winst die gemaakt wordt met de CD.

Om het nummer “No More” van Nemesea te beluisteren ga je naar www.sellaband.com/nemesea

Voor meer informatie ga je naar:
www.nemesea.com

www.sellaband.com/nemesea
www.myspace.com/nemeseaband

Nemesea tourde intensief met After Forever en deed een flink aantal eigen shows door het hele land. Dit leverde de band veel toegewijde fans, goede recensies en een cdverkoop van bijna 7000 stuks op.
Doordat ze vanaf het eerste moment de best verkopende band zijn op Sellaband levert dat Nemesea veel aandacht op in de media. Zoals bijvoorbeeld the Financial Times, the BBC,RTL 4, NRC handelsblad, business 2.0 en meer.