Hondsrock The Movie DVD live-verslag…Drenthen..kunnen heuken, maar ook hard-rocken..

Ongeveer een half jaar gelden schreef ik over het Hondsrock festival, dat plaatsvond in Exloo (Drenthe) daar speelden onder-andere The Wounded, The Heaven’s Devils, Frusthared etc, etc.. Nu een half jaar later is er zowaar een DVD uitgekomen betreffende het festival. De organisatie heeft het zeer professioneel aangepakt en de release van de DVD (Hondsrock-The Movie) werd met een spektakel gelanceerd in de grootste en nieuwste bioscoop in Drenthe – Utopolis – deze bioscoop werd afgehuurd en meer dan 100 gasten uit de muziek-business zagen voor het eerst deze Movie… De film gaat over het afgelopen Hondsrock festival (2006).

Het productiebedrijf Creafragma –  www.creafragma.nl  heeft hierbij goed werk verricht.

De film kan bekeken worden in grootbeeld of breedbeeld formaat. De dvd geeft een impressie van het afgelopen festival, vanaf de opbouw, bands en intervieuws, publiek-shots, camping en vrijwilligers, alles is vastgelegd op een heel verrassende en professionele manier. In samenwerking met de vele sponsoren is ook deze dvd een prima initiatief voor de Drentsche rock/metal scene. Bands die voorbij komen zijn; SubgenX, Invert Jigsaw, Greyhead, Serious, Endemic, Insatiable, Five O’Clock Shade, Frusthatred, The Heaven’s Devils en The Wounded. Elke band die op het festival (2006) heeft gespeeld wordt onder de loep genomen. Al met al meer dan een half uur vol met rock ‘n roll uit Drenthe.

www.hondsrock.nl

Voor meer info over Hondsrock 2007 en wat de DVD kost etc..check the website out..

Info tav.een aantal bands die speelden op het Hondsrock festival 2006. Check them out…

www.subgenx.nl

 www.invert-jigsaw.tk

www.greyhead.nl

www.insatiable.nl

www.frusthatred.nl

www.theheavensdevils.com

www.the-wounded.nl/