Serotonin – PROmoLOGUE

Als opvolger van de demo "works" hebben we de promo "PROmoLOGUE" in ontvangst genomen. De heren deinsen niet terug voor vermenging van vele stijlen en deze plaat is daar weer het levend bewijs van. De toekomstplannen zijn in ieder geval de line-up completiseren en momenteel wordt gewerkt aan materiaal voor een full-length en een EP. In de gaten houden dus!

Zozo…..wat heb ik nu in m'n postvak gekregen????!!! Er worden me verschillende genres om m'n kop geslingerd en ik moet zeggen dat ik daar niet vies van ben….

De heren van Serotonin hebben een goed verzorgd product afgeleverd en je kunt zien dat er veel aandacht is besteed aan lay-out. Kaartje d'rbij, een aardige hoes en een bio met alle gegevens die je nodig hebt. Netjes!!!

De muziek: Ik hoor veel black-metal riffs die vermengd worden met polka-achtige ritmes (hier en daar een beetje c&b-torture???) en je kunt al goed horen waar de heren naartoe willen. Het geeft me in bepaalde stukken het HI-HA gevoel! De muziek is aardig in elkaar gezet en kan soms onverwachte wendingen hebben; vooral in het eerste nummer "separated by evolution" word je even compleet op het verkeerde been gezet.

De productie is op zich niet slecht (waarschijnlijk zelf gedaan?) en alles is redlijk in verhouding gemixed al mag de gitaar wel wat meer body krijgen…..heb het idee dat ze de gitaar rechtstreeks in het mengpaneel hebben gestoken met een distortion ertussen ofzo… De drums zijn aardig geprogrameerd en ik hoop dat er een drummer van vlees en bloed is die dit kan overnemen en ik wens de heren veel succes met hun zoektocht om de band te completiseren. Ga zo door!!

7.5

Serotonin is te vinden en te bereiken op: www.digitalserotonin.net digitalserotonin@gmail.com