ZANGER VAN BOSTON PLEEGDE ZELFMOORD

Zanger BRAD DELP van BOSTON werd op 9 maart dood aangetroffen in zijn huis. Nu blijkt dat hij door koolmonoxidevergifteging om het leven is gekomen. De 55-jarige Delp had zich in zijn badkamer opgesloten met twee houtskool bbq's. Daarnaast heeft hij doormiddel van briefjes aan deuren er ook voor gezorgd dat degene die hem zou vinden gewaarschuwd was voor zijn dood en de aanwzigheid van het giftige gas. De zanger zou het uit eenzaamheid hebben gedaan. Dat stond tenminste in zijn zelfmoordbrief, die op zijn lichaam in de badkamer werd gevonden. Zijn aanstaande vrouw, Pamela Sullivan, deed de gruwelijke vondst die ochtend. Na het zien van een slang die vanaf de uitlaat van Delp's auto naar de badkamer leidde, belde ze gelijk de politie.

BOSTON werd in de jaren zeventig en tachtig bekend met nummers als „More Than A Feeling" en „Longtime".