Boom.

Is this thing on..?

1        2             3 test!!

Jup I'ts on ^^ okej cool is dat ehm, dan is het zeker nu de bedoeling om wat te vertellen over vandaag. so that's what I'm gonna do.

vandaag was eigelijk niet zoveel speciaals, ik had school en ik kwam erachter dat mijn cijverlijst naar huis was gestuurd, ik dacht daar is niks mis mee, heb tog wel redelijke cijvers.,, Mijn ouders dachten daar anders over..Maar voordat ik naar huis ging was ik nog ff gaan chillen bij de plek waar ik altijd hang (het heet de Burcht) en het is in Leiden. Daar zit ik meestal na school, lekker in het zonnetje, gitaar erbij,, wat wil je nog meer =) Verder heb ik eigelijk niet zoveel schrijf inspiratie meer, er komen in de toekomst vast betere Blog entries van mij ^^ Als je echt wat van mij wilt weten (ook quA blogs) ga dan naar www.vampirefreaks.com/perith < that would be me ^^ Duh.Vanavond ga ik ook nog ff cd-tjes afleveren bij een cool café dus misschien komt er nog iets moois uit ^^ let's hope so.. that's about it

 Kiss and Hug Viv