WEEEEEKEEEEEND

Hoe is het mogelijk! Normaal is het weer toch altijd ruk in het weekend?

Ok, opwarming van de aarde….. dit is helemaal fout, maar sorry, ik vind het toch wel lekker zo .

Nu ben ik heel mileubewust, vind ik ook heel belangrijk, dus probeer ik de voordelen te zien…. ik hoef niet meer naar warme landen te vliegen voor mijn vakanties, en dat scheelt een hoop CO2 Cool.

 Nou ja, nu ben ik in ieder geval blij met het weekend, want het was een druk weekje. Eindelijk toch maar eens de nieuwe Community Builder online gezet, want dat was allang getest, aangepast en goedgekeurd, maar ja, het blijft tijd kosten. Moest eigenlijk studeren (ja, dat doe ik ook nog steeds….) maar ik moet toch ook voor jullie blijven zorgen? Nou ja, zorgen dat jullie hier voor jezelf kunnen zorgen….

Maar mijn schootpinguin gaat nu weer voor een paar dagen opgeborgen worden, volgende week moet ik weer hard gaan nadenken voor de column, want de Aardschok voor Juni wordt alweer voorbereid.