Nemesea studio update – De drums staan erop!

Dag allemaal,

Alles ging een stuk makkelijker in de tweede week. We hebben alle druktracks op kunnen nemen binnen de tijd die er voor stond. In de tussentijd heeft HJ hard gewerkt aan nieuw materiaal, dus op de laatste dag kwam hij naar de studio met een supergaaf nieuw nummer! Nadat we het nummer goed hadden beluisterd, ben ik ‘m in gaan spelen en toen was ik eindelijk klaar!

Later die dag kwamen Martijn en Manda nog met een paar nieuwe microfoons voor een twnemesea drumeede vocal microfoon shootout.

Ik kan terugkijken op een fantastische periode in de studio. En hoewel deze opnames nog uitdagender waren dan ik in eerste instantie verwacht had, klinkt alles uiteindelijk toch echt heel erg goed. Ik heb erg veel geleerd in deze twee weken en ik heb het gevoel dat ik gegroeid ben in het spelen.

Ik ben erg benieuwd hoe de liedjes vorm gaan nemen de komende weken.

Nu alle drumtracks opgenomen zijn, is het aan Sonny om de groove af te maken. Ik kijk er erg naar uit om alles bij elkaar te horen… Nog een paar weekjes wachten.

Steven.