New Old-School Thrash Metal; My Own Mess.

New Old-School Thrash Metal; My Own Mess.

My Own Mess is een jonge en snel groeiende Overijsselse thrash metalband. Op dit moment begint de naam My Own Mess zich te vestigen in Nederland. Door een unieke stijl gecreëerd te hebben – het combineren van old-school thrash metal en de nieuwe thrash metal stijl – is My Own Mess al door velen gehoord en geprezen.

Aardschok (oktober 2006) sprak over “een subliem schijfje” en “deze band heeft het zeker in zich om groot te worden”.
Lords of Metal (www.lordsofmetal.nl) vond dit: “deze jonge band uit Dedemsvaart laat namelijk horen dat men wel eens een dikke rol van betekenis kan gaan spelen in de Vaderlandse thrash scène”.
Zware Metalen (www.zwaremetalen.com) zei; “Als je dan ook nog meerekent dat het hier om een jonge band gaat verwacht ik een mooie toekomst voor My Own Mess”.
Metalfan (www.metalfan.nl) zei;”Het talent van dit vijftal horen we vooral terug tijdens Thrash Attack dat zich makkelijk kan meten met muziek van gevestigde thrashmetalbands”.

Lovende reacties dus, en om even een opmerking van Metalfan bij te staan, hun conclusie was; “Dit plaatje vraagt om een compleet album gevuld met het brute geweld dat we voorgeschoteld krijgen in Thrash Attack en Holy Wars”. En dat is precies waar My Own Mess mee bezig is.

Een nieuw arsenaal aan nummers; bruter, technischer en sneller. Opnames opnieuw bij Metalgod Berthus Westerhuis, verantwoordelijk voor bijvoorbeeld DeadHead en God Dethroned. Meer shows, meer promotie, alles beter en meer. Kortom; My Own Mess gaat een grote plek veroveren met hun debuut-album “Institute of Pain”, onthoudt die naam! In 2007 zal het album uitkomen. De vier langharigen nemen dit keer ruim de tijd om de opnames goed af te mixen, om een juweeltje neer te zetten. Over een datum maken zij nog niets bekend. Houdt de site www.myownmess.com gewoon goed in de gaten.

My Own Mess is opgericht door Lenn Berner en Camiel Drent in 2002 als coverband van punkrock en hardrock, en later begonnen met het schrijven van eigen nummers. In 2004 is de stijl thrash metal naar voren gekomen, sinds gitarist Sander Pieters bij de band is gekomen. Opnames van “Away From the Light” waren in eind 2005, helaas is deze EP door verscheidene problemen pas in juli 2006 uitgekomen. Vele muzikantenwissels zijn vooraf gegaan aan de positie van My Own Mess nu.

De laatste line-up:
Vocalen: Dennis Volkerink
Gitaar:  Sander Pieters
Basgitaar: Camiel Drent
Drums: Lenn Berner
Alles wat er verder gezegd kan worden is; houdt My Own Mess in de gaten!

Op de website www.myownmess.com is alles te vinden wat je wilt weten (newsupdates, shows en meer).

Contactgegevens:
Web:   www.myownmess.com
            www.myspace.com/myownmessmetal
E-mail:   info@myownmess.com