Pitcher – Words


Vrouwenzang gecombineerd met hardcore-rock

Deze formatie is eind 2005 door toeval tot stand gekomen onder de naam Estherpoester en de Rufters. Na een enthousiast optreden op de Veen gaat Vreemd Editie 2006 besloot de band bij elkaar te blijven.

Ze hebben veel verschillende muzikale invloeden maar dat weerhield ze er niet van deze te combineren en na hard werken hebben ze een cd uitgebracht met daarop 6 nummers. Het hardcore-achtige gitaargeluid zorgt voor een wat stevigere body en de vrouwenzang geeft er weer een andere invulling aan. Weer es wat anders zou ik zeggen! Hier en daar klinkt het nog wat onwennig maar de band is al aardig op weg met het naar elkaar toe groeien en er worden dan ook leuke combinaties gebracht. Ik zou het qua omschrijving in de stevigere rockhoek zoeken…..Toen ik de plaat kreeg was het ook zeker even wennen voor mij. Zeker omdat ik op een harder genre had gerekend maar na een paar keer luisteren wordt het toch wel leuk! Alleen jammer van het abrupte einde van ‘Words I try to find’. Het hoesje is goed verzorgd en gelukkig ook niet te overdreven….gewoon zeer gepast!!

Voor contact/info: www.pitchermusic.nl / info@pitchermusic.nl
6.9