Klojo’s – Vroeger was alles beter

“ …….Zoals jullie weten is de Klojo’s geen goede band, ook meer dan 10 jaar oefenen heeft weinig resultaat gebracht, maar dat heeft de Klojo’s niet belet om in die tijd ontzettend veel bier te  drinken en een aantal overbodige platen uit te brengen. Dieptepunten zijn wel “in de kroeg met de Klojo’s”, “Bier hier”, “kerst zonder de Klojos’s”……..”  Einde citaat uit de biografie van de Klojo’s. Zelfkennis is een groot goed in het leven en de Klojo’s beschikken hier gelukkig over. Want stel je voor dat ze hun nieuwste product genaamd “vroeger was alles beter” nog serieus zouden gaan nemen ook……

Zelden zal een band zulke expliciete reakties oproepen als de Klojos’s. Of je houdt ervan of je vindt het helemaal niks. Ik behoor tot de laatste categorie. Ik kan helemaal niets met de onderbroekenlol van dit zooitje ongeregeld die mij doet denken aan een slecht uitgevoerde gimmick van de nationale oranje freak Johan Vlemminkx. Maar ik beoordeel de CD dan ook op muzikaliteit, en die is ver onder de maat, sterker nog, die is er gewoon niet.

Echter, wanneer je je ongegeneerd wilt laten vollopen in de kroeg dan past daar geen betere band bij dan de Klojo’s. Zeker als je je realiseert dat de band bestaat uit (citaat van de Klojo’s zelf): “de technisch beperkte doch geniale Gerrie, de geestelijk beperkte doch briljante Eefski, de seksueel beperkte doch keiharde Dr. P en de financieel beperkte en helaas daardoor altijd ongelukkige Arie” , is een avond vol vertier gegarandeerd.

Is je interesse gewekt ? Surf dan naar www.klojos.nl