AIDS – 15 tracks of insanity, gore and dead

Voor me ligt de demo van het eenmansproject AIDS. In iets meer dan 12 minuten worden er 15 nummers op me afgevuurd.

Ik heb een kast vol met de meest uiteenlopende muziek thuis. ruim 900 cd's varieerend van Beethoven tot Cannibal Corpse en veel daartussenin. AIDS is echter iets compleet anders dan ik ooit gehoord heb.

Erg moeilijk om hier iets zinnigs te schrijven over deze demo. Het kent regelmatig snelle, techno achtige ritmes, en ook wel scheurende gitaren, maar meestal is het een mengeling van geluidsfragmenten. Ik denk echter dat alleen de aankondiging van "insanity, gore and dead" niet genoeg is om het gros van de Aardschok lezers te interesseren in deze demo.

Mocht je echter in zijn om iets erg experimenteels, en progressiefs te proberen, dan is AIDS misschien wel iets voor jou.

Op www.myspace.com/aidscybergore kun je de demo alvast beluisteren en eventueel ook bestellen mocht dit muziek zijn die je aanspreekt.