Line-up Battle Against Cancer compleet

Alle namen inmiddels bekend! Dit jaar zal het festival geheadlined worden door The Lucifer Principle. Deze Nederlandse stomping deathmetal band, maakt momenteel vele festivals en podia onveilig, niet alleen met hun ronkende contrabas maar zeker ook met hun fantastische live shows! We zijn dan ook erg blij dat zij bereid zijn om het festival dit jaar af te sluiten. De tweede band die we bekend mogen maken is Ciborium (Por). Deze Portugese deathmetal band is inmiddels druk bezig met haar derde CD en wil dmv dit optreden ook haar steentje bijdragen aan de stijd tegen kanker en het festival een brute zuidelijke impuls te geven. Verder zullen A New Dawn en Profane van de partij zijn. A New Dawn brengt in mei haar debuut-cd uit en zal een vleugje gothic aan het festival toevoegen. Daarnaast komen de old school death metallers van Profane; actief sinds 1989 en still going strong. Met de volgende bands is de line-up compleet. Innerfire (Be); onze zuiderburen komen de Groene Engel verwennen met een stevige portie thrash. Hun album Of Legends And Allegiance zal binnenkort gereleased worden. Ook Deathfall zal met 200 mph een stevig potje komen meeblazen. Hun cd Reborn is vorig jaar uitgebracht. En last but not least; Icaros. Deze lokale gothic band heeft eind vorig jaar haar eerste promo opgenomen en zal dit jaar het festival openen.