Always fallen – see my Blood

Deze belgische thrash metalband timmert sinds 2005 aan de weg en met deze demo hebben ze een zeer goed product afgeleverd. Dat ze vorig jaar en dit jaar de Belgische finale van de Wacken open air metal battle hebben gehaald zegt ook wel wat. De band bestaat uit: zang: Kenny Devos, gitaar: Jens Patteeuw en Mike Wage, bass: Pieter Nyckees, drums: Tibault Coosemans

Dan nu over naar de 3 nummers tellende demo. Wat als eerste opvalt is het nette hoesje wat erbij zit. Niet een simpel gebrand cd'tje maar een echt goed product. De nummers zitten ook goed in elkaar, lekker agressief en de nummers zijn niet te vol gepropt. Wat ook een sterk punt is, is de afwisselende zang, die maakt het erg lekker om naar te luisteren. Ik heb bij deze drie nummers ook weinig minpunten kunnen ontdekken. Ze razen gewoon 3 nummers lekker door, zonder dat de nummers op elkaar gaan lijken.

cijfer: 90/100

website: www.alwaysfallen.be 

myspace:http://www.myspace.com/alwaysfallenmetal