Heidevolk zoekt nieuwe Violist(e)

De Arnhemse folkmetal band Heidevolk zoekt een nieuwe violist(e) die ingezet zal worden als sessiemuzikant voor de meeste van hun optredens/ tours en cd-opnames. Eventueel zicht op een plek in de vaste line-up.

Heidevolk is een zestal mannen uit Arnhem en omgeving die sinds 2002 samen muziek maken. Ze verwerken in hun muziek en teksten hun voorliefde voor het nederlandse heidendom, natuur en goede heidense feesten. Ze houden van een een lolletje, bier en een goede barbeque maar ook van goed en degelijk werk verrichten met een professionele instelling.

Heidevolk heeft een platencontract met het oostenrijkse Napalm Records en heeft in Maart 2008 hun nieuwste cd via hun wereldwijd uitgebracht. Verder werkt Heidevolk samen met het boekingsbureau L!sten-up music (o.a. Vision of Atlantis, Tyr, Swartsot, Midnattsol)

Oefenen
Heidevolk reperteerd minimaal 1 maal per week (donderdagavond) in een eigen oefenruimte in Arnhem.

Optredens:
– Gemiddels 3 tot 4 optredens per maand, met pieken van 3 tot 4 optredens per weekend.
– Optredens verschillen van zalen tot grote open air festivals.
– Minimaal 1 maal per jaar maken ze een tour van 10 tot 14 dagen die door verschillende europese landen zal gaan.

Profiel:
– In bezit van goed eigen materiaal voor oefenen en optredens
– Affiniteit met Folk- en Metalmuziek

Het bespelen van een ander folkinstument speelt (fluit, mondharp etc.), podiumervaring hebt en enige ervaring met het band-/ tourleven zijn een pré.

Ben je geinteresseerd, schrijf dan VOOR 20 JUNI een mail met je motivatie en informatie over jezelf naar info@heidevolk.com. Heidevolk zal van iedere mail de binnenkomst bevestigen! Uit alle mails die worden ontvangen zal een selectie gemaakt worden voor een auditie.

Heb je vragen kan je natuurlijk ook gewoon mailen naar hetzelfde adres.
Zie voor meer info:

www.Heidevolk.com
www.myspace.com/officialheidevolk