Before our eyes – Suicide of Demons

Suicide of Demons werd opgericht in 2006 door Fern (Gitaar en Backing vocals) en Jo (Drums). Later dat jaar namen ze hun eerste demo op getiteld "Devastate to Liberate". In 2006 werd er stevig getourd door Belgie waar deze band ook vandaan komt. Op dit 3 tracks tellende schijfje word de luisteraar getrakteerd op stevige en met vlagen melodieuze deathmetal. Het geluid is prima en de nummers worden goed neergezet.

Vanaf de opener "Hurt to kill" is het genieten voor de liefhebbers van het meer stevige werk. De band heeft intussen al een stevige publiciteit achter de rug in diverse Europese magazines en naar mijn mening kan dat alleen maar meer worden. Helaas staan er maar 3 nummers op deze demo zoals gezegd. Dit hadden er best meer mogen zijn, want wat je voorgeschoteld krijgt verveelt geen minuut. Persoonlijk vind ik de titel-track het beste nummer van de cd, maar dat is voor iedereen anders.

Suicide of demons bestaat uit:

Chris – vocals

Fern – Gitaar en backing vocals

Nono – Basgitaar en backing vocals

Jo – Drums

Houd je dus van stevige metal/deathmetal, dan is dit verplichte kost. Mocht je de demo willen bestellen, dan is ook Suicide of Demons te vinden op het welbekende myspace onder: Http://www.myspace.com/suicideofdemons of op http://www.suicideofdemons.com