KEZUS KRIJST – Haatdragend

Nederpunk uit de goeie oude doos! Begin 2008 hebben de mannen van Kezus Krijst in eigen beheer deze cd op het Nederlandse publiek losgelaten.

"Haatdragend" is de titel van deze cd en de band vuurt hiermee, na al eens eerder een single uitgebracht te hebben 17 nummers op ons af die bol staan van de teksten over de geijkte punk thema's: politiek, drank, drugs en natuurlijk de maatschappij waarin we leven.

Nou is het punkgebeuren en de bijbehorende muziek niet direct aan mij besteed, maar ik moet zeggen dat wat dit viertal me voorschoteld zeer goed te pruimen is. De nummers worden met overtuiging gebracht en de band speelt erg strak en fel.

Ik zou samenvattend willen zeggen: Hou je van eerlijke, rauwe punk met maatschappij kritische teksten die ergens over gaan, dan is Kezus Krijst zeker een band om eens nader te beluisteren, Alle info vind je op de website van de band www.kezuskrijst.nl of www.myspace.com/krijstpunk

Nogmaals, punk is niet helemaal het genre waar ik normaal mijn rondjes op draai, en daarom is het best lastig een cijfer aan deze cd te hangen, maar een dikke, vette voldoende scoort dit schijfje zeker! Laat ik ze daarom een 80 uit 100 geven en de punkfans aanraden zeker de band eens te checken!!