NIEUWE AC/DC IN AANTOCHT

Op 20 oktober verschijnt het nieuwe AC/DC-album 'Black Ice', het eerste studio-album sinds 'Stiff Upper Lip' uit 2000. In slechts acht weken heeft de band samen met producer BRENDAN O'BRIEN (o.a. PEARL JAM, BRUCE SPRINGSTEEN en VELVET REVOLVER) in het Canadese Vancouver maar liefst 15 nummers voor de plaat vastgelegd.

De tracklisting van 'Black Ice' is als volgt:
1.    Rock 'N Roll Train
2.    Skies On Fire
3.    Big Jack
4.    Anything Goes
5.    War Machine
6.    Smash 'N Grab
7.    Spoilin' For A Night
8.    Wheels
9.    Decibel
10.    Stormy May Day
11.    She Likes Rock 'N Roll
12.    Money Made
13.    Rock 'N Roll Dream
14.    Rocking All The Way
15.    Black Ice

De openingstrack van het album, „Rock 'N Roll Train”, wordt de nieuwe single die eind augustus verschijnt. 

Fans die nu al in de stemming willen komen, kunnen vanaf 9 september genieten van de vernieuwde DVD/Blue Ray versie van 'No Bull'. De in 1996 opgenomen DVD wordt opnieuw uitgebracht onder de titel 'No Bull: The Directors Cut'. Deze nieuwe versie bevat een aantal extra's ten opzichte van de originele release. Een preview van de nieuwe DVD is te zien op: http://www.youtube.com/watch?v=2jyw7OZeFVs.