Picture of the Moon zoekt een nieuwe zanger

Na zeven jaar goede samenwerking heeft Michiel Borkent het besluit genomen om uit Picture of the Moon te stappen. De band betreurt het erg dat ze Michiel's uitstekende stem en karakteristieke geluid gaat missen, maar gaat wel gewoon door! Er ligt veel materiaal op de plank om te worden opgenomen. Deze opnames worden echter uitgesteld totdat er een nieuwe zanger aan boord is.

Kandidaten met een goede cleane zangstem en podiumervaring kunnen mailen naar zanger@pictureofthemoon.net.

Michiel Borkent: "ik ben Picture of the Moon erg dankbaar voor alle inspiratie van de afgelopen zeven jaren waarin ik me als toetsenist en later ook als zanger heb kunnen ontwikkelen. Helaas is na vier jaar buiten Enschede te hebben gewoond, de tijd voor mij aangebroken om afscheid te nemen als bandlid. Mede door de afstand voelde ik me niet meer genoeg betrokken in het creatieve proces en kon ik niet meer de 100% geven die een band zoals Picture of the Moon verdient. Ik heb de overtuiging dat de band zich na mijn vertrek verder zal blijven ontwikkelen als een zeer creatieve band met een eigen sound en wens hun het allerbeste voor de toekomst".