RADIO MOONROCK VISITS BRAINSTORM FESTIVAL

RADIO MOONROCK, ZAL HET BRAINSTORM FESTIVAL BEZOEKEN EN DE NODIGE INTERVIEWS GAAN HOUDEN MET OA. DE THRASH/DOOOM METAL BAND SEVENTH ANGEL UIT ENGELAND. Z BRACHTEN OA VIA UNDER ONE FLAG/MUSIC FOR NATIONS DE VOLGENDE ALBUMS UIT: THE TORMENT EN LAMENT FOR THE WEARY. INFO BRAINSTORM FESTIVAL: www.brainstormfestival.com

DATE FESTIVAL: NOVEMBER 2008 BANDS: SEVENTH ANGEL, ELUVEITI, THY MAJESTY, REBELLION (GRAVE DIGGER), SEVENTH AVENUE, MEHIDA (VOCALIST THERION), MORPHIA, PICTURE OF THE MOON ETYC, ETC.. WAAR: APELDOORN INFO SEVENTH ANGEL:

www.myspace.com/seventhangelofficial

SPONSOREN VAN HET FESTIVAL ZIJN OA. AARDSCHOK , ROCK TRIBUNE, TIGERPRINT, LEGACY, POWERMETAL.DE ETC INFO ELUVEITI

www.myspace.com/eluveitie

GREETZ, ACIDOS

www.myspace.com/djacidos

www.moonrock.nl