ERASER-ERASED MEMORIES

Eraser is afkomstig uit het Belgische Hoeilaart en werd opgericht begin 2006. Nadat de oorspronkelijke zanger uit de  band wordt gezet neemt bassist Kevin Deroover tevens de vocals voor zijn rekening. De band zit niet stil en in december 2006 wordt de eerste demo "Infinite Struggle" opgenomen en in februari 2007 uitgebracht. Lees hier de review:   http://aardschok.com/content/view/677/40/

Eraser maakt melodische Death-metal en wordt beinvloed door bands als Amon Amarth en Hypocrisy.De teksten hebben meestal betrekking op Gallische en Keltische legenden en ook de gebruikelijke heldenverhalen en mysteries. Nu is er dan een full-length die werd opgenomen in eigen beheer. De cd bevat acht eigen tracks en duurt bijna veertig minuten. Dat deze Belgische heren, allen rond de twintig jaar, serieus bezig zijn is ook te zien aan het prima artwork.

De composities zitten goed in elkaar en de cd is gevarieerd genoeg en verveelt geen moment, mede door de veelvuldig aanwezige gitaarsolo's. Het is alleen jammer van de geluidskwaliteit, te weinig hoge tonen maken dat het geluid nogal dof uit de luidsprekers komt. Er wordt naar een soort van climax gewerkt, track zeven: "Nordic Wrath" is het sterkste nummer om vervolgens de cd te beeindigen zoals hij ook begon: instrumentaal. Voor iedere Death-metalfan een aanrader!!  

http://www.myspace.com/erasermetal