‘Let there be Rock’, een nieuwe Rock & Metal radio show met een wereldwijd bereik!

Boschtion FM presenteert vanaf 31 Maart op iedere dinsdagavond een wekelijkse 2 uur durende hard rock en heavy metal show genaamd ‘Let there be Rock’. Deze show vervult een grote behoefte van de vele rockfans in het verzorgingsgebied van Boschtion FM. Doordat er tevens een live internet stream beschikbaar is, ligt ‘Let there be Rock’ voor iedere rock liefhebber in Nederland binnen handbereik.

'Let there be Rock’  bedient zoveel mogelijk rockfans door een brede range  van de beste rockmuziek te draaien. Of het oude of nieuwe muziek is van bekende of onbekende bands, of het stevige of extreem harde muziek is, we zullen alles draaien wat we leuk vinden en/of wat onze luisteraars willen horen. Het is de ambitie om de luisteraars zoveel mogelijk bij de show te betrekken , door ‘Let there be Rock’ zo interactief als mogelijk te maken. Er is een website, een blog, een Twitterpage en  een SMS Service. Luisteraars kunnen verzoeken, opmerkingen en suggesties via SMS kenbaar maken (stuur: ‘GO ROCK + ‘je bericht’) naar 3010, of via een e-mail naar ron@letthereberock.nl

Radio airplay voor geinteresseerde bands
Bands die geinteresseerd zijn in Radio airplay, worden uitgenodigd om muziek in te sturen via ron@letthereberock.nl, bij voorkeur in  .mp3 formaat.  Het principe is simpel: wanneer het lekker klinkt, wordt het gedraaid ! 

Voor Media partners
‘Let there be Rock’ ambieert een loyale partner te zijn voor een reeks van media partners, door bands, fans en deze media partners zoals  concertzalen, rock & metal websites, festival organisaties, promotors, adverteerders etc.  samen te brengen. Media partners die geinteresseerd  zijn om gebruik te maken van het wereldwijde bereik van ‘Let there be Rock’ kunnen contact opnemen via  ron@letthereberock.nl.

Algemene informatie
‘Let there be Rock’ wordt uitgezonden via het Boschtion FM Radio station, dat een bereik kent van 500.000 inwoners, en zal worden gepresenteerd door Ron Coolen. De show is te beluisteren via de Kabel FM 87.5 frequentie en Ether FM 95.2. ‘Let there be Rock’ wordt iedere dinsdagavond uitgezonden van 21 – 23 uur. 

Links
• Website ‘Let there be Rock’: www.letthereberock.nl
• Live internet stream: http://w4.boschtion.nl/index.php?pageid=21
• Twitter: http://twitter.com/Lettherebe_rock
• E-Mail: ron@letthereberock.nl
• SMS: send: ‘GO ROCK + ‘your message’ to 3010
• Abonneer je hier op de ‘Let there be Rock’ Blog: http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.subscribe&friendId=450782458&action=subscribe