Laatste unieke akoestische optredens Anneke van Giersbergen

Afgelopen februari gaf Anneke van Giersbergen samen met haar band Agua de Annique twee unieke akoestische shows in de Melkweg, Amsterdam en in de Oosterpoort, Groningen. Tijdens deze shows waren ondermeer gastartiesten als Sharon den Adel (Within Temptation), Kyteman, Niels Geusebroek (Silkstone) en Marike Jager aanwezig. Deze twee shows waren zo succesvol dat er nu een vervolg komt. Anneke: ‘Na succesvolle akoestische optredens in Amsterdam en Groningen eerder dit jaar, kregen we met de band vele aanvragen. De shows in het Patronaat en de Bosuil zullen een mix zijn tussen akoestische- en rockversies van onze songs, samen met de fantastische Niels Geusebroek (Silkstone). In Gouda en Oss zullen we onze eerste elektrische optredens geven in Nederland.’
 
24 april, 2009 – So What, Gouda
8 mei, 2009 – Patronaat, Haarlem
16 mei, 2009 – Bosuil, Weert
29 mei, 2009 – Luxor Live, Arnhem
13 juni, 2009 – Groene Engel, Oss
 
Ga voor meer informatie naar één van de onderstaande websites:

www.aguadeannique.com
www.myspace.com/aguadeannique
http://aguadeannique.hyves.nl/