Pearl Jam komt naar Rotterdam

Pearl Jam heeft zojuist aangekondigd dat de band in augustus vier shows geeft in Europa, waaronder één in Nederland. Op donderdag 13 augustus 2009 is de Rotterdamse Ahoy het toneel voor een nu al legendarische show van Pearl Jam. In de herfst van 2009 brengt Pearl Jam een gloednieuw, door Brendan O'Brien geproduceerd, album uit, waarna de band hopelijk, zoniet waarschijnlijk weer snel terugkomt naar Europa, voor een grote tour.

Vandaag, op 27 april 2009, start de speciale presale voor de huídige leden van Pearl Jam's Ten Club. Vanaf aanstaande donderdag 30 april t/m 4 mei kunnen ook níeuwe leden van de Ten Club kaarten kopen via deze presale. Check www.pearljam.com voor alle details omtrent deze speciale presale via de Ten Club, waarvoor slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar is.

De voorverkoop voor mensen die geen lid zijn van de Ten Club begint op vrijdag 8 mei om 10.00 uur via www.livenation.nl en 0900 – 1010 2020 (45 cpm).
Word lid van www.livenation.nl en koop je kaarten voor Pearl Jam vanaf donderdag 7 mei 10.00 uur in de presale. Let op: voor deze presale is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaarten kosten 59 euro exclusief servicekosten.

Pearl Jam's concertdata augustus 2009:
13 augustus – Ahoy, Rotterdam
15 augustus – Kindl-Bühne Wuhlheide, Berlijn
17 augustus – M.E.N. Arena, Manchester
18 augustus – O2 Arena, Londen