Bag Lady – #11 l’escalier

Demo nummer 2 is afkomstig van de band Bag Lady. Deze schijf lijkt meer op een full length cd want je krijgt maar liefst 14 nummers voor je kiezen. De stijl van Bag lady valt moeilijk in een hokje te proppen, maar zijn met vlagen te vergelijken met de band Daughters (voor degene die deze band kent). De schijf staat vol met uitermate korte experimentele nummers die mij wel kunnen bekoren.

 

Bag lady bestaat uit:

 

Mathijs Beukema (vocals, percussie en backing vocals)

Poul sven de Haan ( basgitaar, samples en piano)

John den Haan ( keyboards)

Cage! (gitaar en keyboards)

Tiemen Seinstra (vocals keyboards programming en samples)

Zoals ik al vermelde kan je de band vergelijken met de band Daughters. Dus je krijgt van alles voor je kaken van grunts tot cleane vocals, samples en keyboards die echter geen moment vervelen. Een favoriet nummer aanwijzen is moeilijk vooral door de lengte van de meeste nummers. Toch neem dat niet weg dat ik deze schijf beslist meer ga beluisteren, want ik mag dit soort werk wel op zijn tijd. Voor info over hoe je deze schijf kan bestellen en een bio van de band verwijs ik je graag naar http://www.baglady.nl