Irrwish _ Irrwish

Demo nummer 3 is van de band Irrwish met de gelijknamige demo. Het is deze keer raak voor de fans van Black/Deathmetal, want dat is wat je voor krijgt geschoteld. Er staan 5 nummers op dit schijfje en het klinkt niet slecht al moet ik zeggen dat ik ooit betere blackmetal voor mij kiezen heb gekregen. Het zit muzikaal best goed in elkaar,maar de vocalen hadden wat mij betrefd wat dieper en met minder galm gemogen. Maar goed, je kan niet alles hebben.

Mij is niet bekend wie de leden van de band zijn, maar dat kan je zelf gaan bekijken op hun website Http://www.irrwish.nl/

 

Door de mindere kwaliteit van de opnamen, kan ik niet zeggen dat ik een favoriet nummer er tussen heb zitten, maar mocht je van blackmetal houden, neem dan toch even de moeite om de band te beluisteren.