Southern Werewolf Farm

Vijf kerels besluiten in oktober 2005 in Tilburg samen muziek te gaan maken. En zie, Southern Werewolf Farm is geboren!! Vele optredens volgen. De band stelt zichzelf meteen maar even voor in track één: WE ROCK!!!  Mijn eerste indruk is niet echt positief,maar toch…..

De demo bevat drie tracks van goede kwaliteit. Zoals reeds vermeld heet de eerste track "We Rock!!!", en dat doet dit nummer ook zondermeer. Ik moet wel wennen aan de zangstem van Von Bitch. Na enkele luisterbeurten past de stem echter steeds beter in het geheel. In ieder geval een rockende start. Toepasselijk om track twee, "Desired Backfired",  te beginnen met huilende wolven en de traditionele krekelgeluiden uit de zuidelijke woestijnen. SWF gaat een versnelling lager en laat logge southern-rock horen, gitaarwerk doet me denken aan de vroege Joe Walsh. De stem van de zanger bevalt me hier overigens stukken beter. Dat is in track drie ook het geval. Walk The Walk laat stonerinvloeden horen en geeft de indruk dat een live-optreden van deze Brabanders wel de moeite waard móet zijn. 

Ook nu blijkt weer dat je een cd toch vaker moet beluisteren voordat je een oordeel velt!! 

 

 http://www.myspace.com/southernwerewolffarm