motorcity angels-motorcity angels

Bij het lezen van de bijgeleverde info krijg ik de indruk met een stel gezellige bierdrinkende Belgische malloten te maken te hebben die zichzelf "Trashrock Superstars" noemen. Na de eerste luisterbeurt blijkt al snel dat deze Vlamingen wel degelijk kunnen musiceren. Ze gaan als een raket van start met "shoot shoot".  

Motorcity Angels werd ongeveer twee jaar geleden in Vlaanderen opgericht met onder andere twee leden van Southern Voodoo.

De demo bevat vijf pakkende korte nummers van goede geluidskwaliteit. De bands die beinvloed zijn door Motorhead zijn inmiddels ontelbaar geworden, Motorcity Angels is er ook één. Doe daar nog wat Peter Pan Speedrock bij en je hebt een mix die op ieder kleinschalig festival aanslaat. Eigenlijk zorgt alleen de derde track, "So Electric" voor enige afwisseling door even een tandje lager te schakelen. "Karma's Bitch",de vierde track, zorgt voor de broodnodige afwisseling in het gitaarwerk, mijn inziens het beste nummer van deze demo. 

Mocht Motorcity Angels bij jou om de hoek spelen, in je stamkroeg of op het jaarlijks festival? Neem twee bier in iedere hand en geniet!!!

http://www.myspace.com/motorcityangels