pre review Seeds of Resurrection – Ceremony of Opposites

Op 4 juli aanstaande verschijnt de nieuwe EP van de band Ceremony of Opposites. Ik heb de nummers al mogen beluisteren en wat mij gelijk op viel was dat het geluid van de EP stukken beter is dan van hun vorige schijf Deaths Dominion. Aangezien ik toen al enthousiast was over wat ik hoorde, moet ik nu dan wel helemaal laaiend enthousiast zijn en dat klopt. Wat heeft de band een vooruitgang geboekt op alle fronten met Seeds of resurrection. Het zit spel-technisch helemaal goed in elkaar en de grunts van zanger Marcel zijn ook stukken beter geworden.

 

Klonk de vorige cd vrij dof, nu is het geluid loepzuiver en dat komt door de productie van Bart van de Edisound studio. Op de EP staan de volgende 5 tracks:

Frantic convulsion

Severe carnage (mijn persoonlijke favoriet)

Supremacy

The fool's ferocity

Avoiding the inevitable

Zoals ik al zei komt de schijf op 4 juli uit en die avond zal er een cd-presentatie plaatsvinden in De Pul in Uden. Naast Ceremony of Opposites spelen dan de bands Demolisher en Dead in decadence. Voor meer info hierover ga je naar http://www.depul-uden.nl/livepul

 

Als je gaat, zou ik het zeker niet laten om een exemplaar the bemachtigen, want hij is het dik de moeite waard