Dag Voor De Jonge Muzikant (Met Stef Broks – Textures)

Workshops, panels, live optredens, managers, programmers, producers en mede-muzikanten: Allen op zondag 8 november te vinden tijdens de vierde editie van Making Your Band. Ook als je geen muzikant bent is het de moeite waard, want naast een aantal optredens kun je informatie vergaren over management en bands boeken. Bovendien is de halve muziekwereld uitgelopen om een bijdrage te leveren. Leden van Face Tomorrow, Textures, Van Katoen, The Death Letters, Mindscan en The Deaf en vele andere zijn van de partij. Zo zal bijvoorbeeld Stef Broks van Textures (zie foto) een workshop drummen verzorgen. Making Your Band, gepresenteerd door de Popunie, vindt plaats in de Zadkine Popacademie, Benthemstraat 15 te Rotterdam. Voor meer info kijk je op www.makingyourband.nl.