Ace Frehley Naar Lucky

‘Spaceman’ Frehley staat woensdag 16 december in Lucky & Co in Rijssen. De legendarische gitarist (ex-KISS) heeft met ‘Anomaly’ net een nieuw soloalbum in de winkels liggen – de eerste in twintig jaar! – en die kwam vorige week nota bene in de album top 100 binnen. Hij werd wereldberoemd met KISS door onder meer de megahit „I Was Made For Lovin’ You” maar echte KISS (en Frehley) fans denken bij hem toch vooral aan nummers als „New York Groove” of „Shock Me”. De show in Rijssen zal waarschijnlijk een mix worden van eigen materiaal en KISS-klassiekers aangevuld met een aantal covers.

 

Kaarten zijn vanaf donderdag 1 oktober verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen en kosten 29 euro. Speciale VIP-tickets zijn via de officiële website van Ace Frehley te bestellen.

 

www.lucky.nl – www.acefrehley.com