Op DVD met Legion Of The Damned

Volgend jaar april verschijnt er een DVD van thrashformatie Legion Of The Damned. Omdat de band iets speciaals met de fans wil doen én er nog een plaatsje vrij is op de DVD hebben ze een actie bedacht. Zij nodigen zes tot twaalf mensen uit om op 21 november langs te komen in de oefenruimte in Helden. De gelukkigen bepalen de setlist, en wie zelf een instrument speelt, doet gewoon lekker mee. Daarna is het  tijd om met de bandleden te praten en wat te drinken, want na de oefensessie staat er een etentje gepland. Het vervoer is voor eigen kosten maar de band is bereid om voor een eventuele hotelovernachtig betalen. Dus, wil jij spelen en rondhangen met Legion Of The Damned? En op die DVD terechtkomen? Mail dan naar booking@legionofthedamned.net en vertel waarom JIJ daar bij moet zijn. Foto’s van jezelf mogen meegestuurd worden, nodeloos te zeggen vergroot het je kans aanzienlijk als je een Legion Of The Damned-tattoo of ander bewijs hebt dat je een die-hard-damned-fan bent.