Inside Alice In Chains

Op 29 september verscheen het nieuwe album van Alice in Chains, “Black Gives Way To Blue”. Als aanloop naar de release is een exclusieve audiospecial beschikbaar, waarin o.a. de nieuwe nummers te horen zullen zijn en waarin tevens uitgebreid aandacht wordt besteed aan de tot standkoming van het nieuwe album.
De special met de bandleden van Alice in Chains is door niemand minder gehost dan James Hetfield en Lars Ulrich van Metallica.

 

Inside Alice In Chains: Black Gives Way To Blue
Hosted by Metallica’s James Hetfield and Lars Ulrich

Hieronder is de 4-delige audiostream te beluisteren met o.a. de nieuwe single “Check My Brain”, opener “A Looking In View” en niet eerder released materiaal als “All Secrets”, “Your Decision”, “Last Of My Kind”, “Acid Bubble” en title track “Black Gives Way To Blue”.
De 4 delen duren ieder ongeveer 75 minuten, samen 5 uur materiaal!