Arjen Grolleman overleden

Arjen Grolleman, 22 augustus 1972 – 20 januari 2010

“Er is niets mooier dan mensen overtuigen van jouw muzieksmaak. Het is een roeping.”

Met verbijstering en ongeloof hebben we vernomen dat Arjen Grolleman op woensdag 20 januari jl. plotseling is overleden. Arjen voerde samen met Jantien van Tol het management van radiostation Kink FM, waar hij al sinds de start in september 1995 nauw bij betrokken was. Niet alleen vanuit deze functie was Arjen nauw betrokken bij de programma’s van Aardschok op Kink FM; ook sprak hij de afgelopen tien jaar tal van jingles en spotjes voor ons in.

 

Guido van Nispen, algemeen directeur Veronica Holding: “In Arjen verliezen we een inspirerende en bevlogen collega die een heel eigen stempel heeft gedrukt op de Nederlandse mediawereld. We zullen ons Arjen blijven herinneren als een fantastische collega en een uniek persoon die met zijn geheel eigen stijl door de jaren heen miljoenen luisteraars heeft weten te boeien.”

 

Voor steunbetuigingen: arjen@kinkfm.com.