Storm of Fiction – The Oncoming

De 2e demo van deze keer is de EP “The Oncoming” van de band Storm of Fiction. Deze band speelt lekkere herrie in de hardcore/punk-hoek. De band noemt onder andere 36 Crazyfists als inspirator en dan is ook te horen. Lekker felle gitaar-riffs, hakkende drums en een lekkere schreeuwende strot. Aangezien de gemiddelde leeftijd in de band rond de 23 jaar ligt, moet ik zeggen dat het alles bij elkaar niet slecht klinkt. Zeker niet als je weet dat dit hun eerste EP is. Op het schijfje vind je 5 retestrak gespeelde hardcore-tracks waaronder “The blame” en “Left me with the dead”. Qua optredens doet de band het ook lang niet slecht. Zo speelde ze onder meer op de benelux-finale van de bandwedstrijd Emerganza op het grote podium van 013 in Tilburg.

Het geluid op deze EP is goed gemixed en opgenomen, zodat de door de band zelf geschreven songs goed uit de verf komen.

Mocht je een hardcore/punk-liefhebber zijn, check dan deze band eens op http://www.myspace.com/stormoffiction of op hun hyves http://stormoffiction.hyves.nl/