Voorverkoop DONG OPEN AIR start zondag!

headbanger

Het best bewaarde geheim op festivalgebied heet Dong Open Air: een metalfestival op een voormalige steenkolenmijn in Neukirchen-Vluyn, pakweg 30 kilometer van Venlo. Dit jaar vindt D.O.A. (what’s in a name…) plaats op 23 en 24 juli. Vorig jaar was het festival, met een capaciteit van slechts 2000 bezoekers, binnen vier uur uitverkocht! Vandaar dat we je attenderen op het feit dat aanstaande zondag om 12:00 uur de voorverkoop begint. Voor je het weet ben je te laat! Tickets kun je alleen online bestellen op www.dongopenair.de.

Tickets (inclusief twee dagen kamperen!) kosten het vooroorlogse bedrag van slechts 29,90 euro. En een halve liter bier kost er slechts 1,50 euro! Bands spelen er ook nog. Dit jaar onder andere SKYCLAD, DARK TRANQUILLITY, DIE APOKALYPTISCHEN REITER, MOTORJESUS, ROTTING CHRIST, VAN CANTO en ELVENKING. Wees er snel bij. Maar niet verder vertellen hè! Anders wil straks iedereen er naartoe….
 
www.dongopenair.de