ROBB FLYNN BESTOLEN

alt

Terwijl Machine Head frontman Robb Flynn gisteren 7 september zijn zoon van school oppikte, is er ingebroken in zijn huis. Naast juwelen van zijn vrouw, meerdere laptops en geld zijn er vier voor Flynn zeer belangrijke gitaren uit zijn woning ontvreemd. Het gaat onder meer om de Ibanez Strat die hij gebruikte voor Machine Head’s legendarisch debuutalbum Burn My Eyes, om een Washburn Dimebolt prototype die hij van de vermoorde Pantera gitarist Dimebag Darrel kreeg en een kleine Flying V die Flynn met kerstmis kocht voor zijn zoon Zander.

 

Het zou maar zo kunnen dat de gitaren op het internet te koop worden aangeboden. Vandaar ook hier de oproep om, als dat het geval is, contact op te nemen via mike@machinehead1.com. Flynn looft duizend dollar uit voor de tip die leidt naar zijn Ibanez en tweeduizend dollar voor de tip die leidt naar zijn Washburn.

 

 

Flynn en de gestolen Washburn Dimebolt prototype