Win 2 kaarten voor Tristania / Asrai @ Melkweg

Win 2 kaarten voor Tristania / Asrai op zondag 10 oktober @ Melkweg

Op zondag 10 oktober staan Tristania en Asrai  in de Melkweg.  Ze worden bijgestaan door support Unsun. De aanvang is 20.00 uur en kaarten zijn  €18,50 + lidm (incl. garderobe). Kaarten zijn verkrijgbaar via de Melkweg en Ticketservice.

Female fronted metalband Tristania werd opgericht in de jaren ’90 en vindt haar roots in Noorwegen. De band begon in de jaren ’90 met zangeres Vibeke Stene waarmee ze erg succesvol werden binnen de scene. In oktober 2007 werd de Italiaanse schone Mariangela Demurtas de nieuwe zangeres van Tristania waarmee bewust gekozen werd voor een ander, krachtiger stemgeluid.
Eind augustus zal het nieuwste album verschijnen.

Ook Asrai timmert al flink wat jaren aan de weg. De band bracht diverse albums uit waarvan de laatste, ‘Pearls in Dirt’, in 2007. Asrai tourde in binnen- en buitenland en was onder andere te zien op festivals als Metal Female Voices Fest, Summer Darness en Noorderslag.

Kaarten winnen?

Aardschok.com en Melkweg verloten 2×2 kaarten onder de inzenders van het het juiste antwoord op deze vraag:
H
oe heet het nieuwste album van Tristania wat eind augustus uit zal komen?
Stuur jouw antwoord voor donderdag 7 oktober naar prijsvraag@aardschok.com en maak kans op 2 kaarten!