DSHC – doodschop hardcore

alt

Tsja….hardcore is niet helemaal mijn ding zeg maar, dus met de nodige argwaan druk ik het album (10 tracks) in de player…….

 

 

 

Wat ik al vreesde wordt helaas ook al snel bewaarheid. Dit is muziek waar ik niet zoveel mee kan, het lijkt of de band beschikt over een stuk of tien stemmen/zangers/brullers waardoor al snel iets van een rode draad ontbreekt. Muzikaal klinkt het best strak allemaal, maar qua zang/gebrul en de teksten in nummers als: hondenlul, ruggesteker, onze buurt, en meer van deze titels doen mij niet neigen ook het repeatknopje in te drukken.

 

Er zal best een markt zijn voor deze muziek, maar dan zou ik als tip mee willen geven te kiezen voor minder mensen die vocale bijdragen menen te moeten leveren, en misschien het niveau van de teksten richting maatschappij te trekken in plaats van nummers over het helemaal in elkaar slaan van mensen die je niet aanstaan (helemaal kapot) of scheldkannonades richting de luisteraar……

 

www.myspace.com/doodschop